Доброго дня, шановні учасники змагань “Кубок України 2018”

Маємо для Вас важливу новину!
________________________
З метою надання можливості нашим українським спортсменам прийняти участь у турнірах в період листопада, що проводяться в Україні та Європі:

– задля отримання додаткових балів/очків/поінтів міжнародного та національного рейтингу, що в свою чергу може позитивно вплинути на загальнонаціональні позиції гравців в Україні та за її межами;
– задля того щоб Вам, наші любі, найзавзятіші, найспортивніші спортсмени було зручніше, а саме, щоб у Вас не поставав вибір між турніром Національного рівня, турнірами категорії А та Європейським, з урахуванням максимально можливих варіантів щодо можливості проведення.

Було прийнято рішення про перенесення дат проведення Кубку України, а саме, Кубок України 2018, буде проведено в клубі здорових задоволень «5 Елемент», за адресою м. Київ вул. Електриків 29-а, в період з 21 по 23 грудня 2018 року.

Залишилось не так багато часу, але його цілком достатньо щоб спланувати свою участь, зробити декілька додаткових надзусиль для покращення своєї і без того бездоганної фізичної форми, та з позитивним настроєм на перемогу прийняти участь у Національному турнірі.

До зустрічі на Кубку України!

Оставить комментарий

Ваша почта не будет опубликована

X